Modele de unghii emo

AM realizat acum 2 Ani picturi PE Unghii catorva Barbati (18-20 Ani) Dar erau tribale Negre sau litere chinezesti 🙂 ciudat, nu? Pentru acest Tip de Unghii optează, în général, femeile nonconformiste. Vârful este alungit, iar marginile sunt imperfecte. Dacă Cine place acest Model, te sfătuim să ai unghiile scurte. Dacă Cine plac, totuși, unghiile pătrate, poartă-le Cât mai scurte. Ține, însă, CONT că Dacă ai degetele Late, această formă nu face decat să mărească și mai mult. Cum să Îţi crească unghiile mai repede: 4 Trucuri pe care nu le-ai ştiut modele de Unghii simple pentru 2018. Sunt potrivite mai ales pentru Unghii scurte chiar Dacă, la prima, acest format este similaire cu cel al unghiilor ovale, trebuie să știi că nu este așa. Diferența este la Vârful unghiei. Dacă la unghiile ovale Vârful este foarte bine rotunjit, unghiile în formă de CERC evidențiază Vârful și îl alungesc. Nu foarte mult, ca să nu intrăm în Zona unghiilor ascuțite. Încearcă MODELE discret, ca să Pui formatul în valoare! Forma unghiei este exact așa cum îi spune și denumirea: de migdală.

Pentru acest format, unghiille trebuie să fie Cât mai Lungi. Totuși, trebuie să ai Mare grijă, pentru că Vârful este destul de fragil și se poate Rupe Rapid. În reste, folosește-ți imaginația pentru MODELE! Unghiile sunt Cartea de viziă a oricărei femei. Prin urmare, este obligatoriu ca manichiura noastră să aibă parte de atenție sporită din partea noastră. Dacă nu Cine permiți, DIN Varii motive, să ajungi la un salon de manichiură cel puțin o dată PE Lună, atunci boutisse tot posibilul ca acasă să Cine îngrijești Cât mai bine unghiile. Scurte sau Lungi, unghiile ovale se vor Bucura Întotdeauna de succes. Marginile rotunjite encontre permis să încerci tot felul de modele. Totuși specialiștii recomandă să optezi pentru Unghii Cât mai simple. Eventuel, potï să Cine faci un modèle discret PE degetul inelar. IMI si Imaginez cum peste 10 Ani la Masa de manichiura se vor ASEZA Barbati care vor Céré sa Li le deseneze PE Unghii Stema echipelor preferate, sau un automobilelor pe care le conduc sau, de ce nu, poate chiar Sigla de la Nike ori Adidas. Oricat de fabulós ni s-ar PAREA dans acest moment, sunt sigura ca trendul ne va surprinde la un moment dat si dans acest domeniu.

Si cum barbatii au inceput sa-si doreasca sa fie trendy DIN ce dans mai mult, cu siguranta vor ajunge sa-si coloreze unghiile in cele mai variable aléatoire Culori, pe care o sa le asorteze poate la cravata. Dacă ți-ai ales forma preferată, asigură-te că ai suficiente OJe și Vezi și ce modele de Unghii se poartă în 2018! Nu te Speria! Nu este vreo ciudățenie. Unghiile ovale-pătrate sunt un mix între cele ovale și cele pătrate, în Care colțurile sunt foarte bine rotunjite. Acest lucru poate să fie un avantaj, pentru că unghiile nu se mai agață. Dacă Cine plac unghiile pătrate, modelul acesta nu te obligă să renunți la Ele, Dar te provoacă să încerci ceva Nou. Nu trebuie să Cine lipsească DIN geantă o trusă pentru manichiură. Și pentru că ești o adevărată fashionistă, secret mai jos ce modèle de Unghii nu se mai poartă și Vezi 8 forme pe care trebuie neapărat să le încerci în 2018. Acestă formă de Unghii se numără printre preferințele ira cu o personalitate mai îndrăzneață. Unghiile trebuie să fie Cât mai Lungi. Principiul este același ca la unghiile Stiletto, Dar Vârful este pătrat. Pentru că unghia este Lungă, potï să încerci o mulțime de modele. Dacă mai Sitiera vreo fată care nu știe cum arată unghiile Stiletto, fotografia de mai jos cred că spune totul.

Această formă presupune vârfuri foarte ascuțite și se recomandă unghiilor de lungime medie. Atenție, fetelor, nu exagerați cu lungimea, pentru că riscați ca unghiile voastre să semene cu niște gheare de Vultur. Printr-o simpla analogie vom realiza ca Asa cum barbatii au inceput usor, usor sa se penseze sau sa-si epileze anumite zone ALE CORPULUI, vor incepe la un moment dat sa acorde Atentie si pentru ingrijirea unghiilor.