Modele de ciocolata pentru tort

Iată Cât de ușor potï oferi culoare, personalitate și un plus de rafale unui tort simplu. Nu trebuie să renunți nici la ingrédient preferate, nici să muncești prea mult. E nevoie doar de puțin sirop colorat, de Naomi Elemente décoratif dulci și de multă imaginație! Îmbracă tortul în biscuiți Oreo. Nimic mai simplu! Dacă vrei să-i oferi și puțină culoare, Naomi fructe strecurate în spațiile rămase libere te pot ajuta să Furi ochii tuturor și să cucerești toate gusturile. Nu trebuie să ai Experiență, nici să pierzi mult timp în bucătărie. Trebuie doar să Cine Pui imaginația la lucru! Bucățile de glazură colorată te ajută să ornezi tortul cu Stil și originalitate. Imaginează-ți o pictură abstractă, lasă artistul DIN Tine să se manifeste și transformă un Desert Într-o opěra de artă culinară. Pentru un finisaj Lucios, lăsați ciocolata topita sa se răcească pana la 26-28 ° C, prin adăugarea bucăților rămase de ciocolată. Apoi reincalziti ciocolata, pentru scurt timp la temperatura de lucru Dorita. Acesta este secretul de a face produsele DIN ciocolată profesionale: Arta de a temperare ciocolata.

Surprinzătoarea combinație între faimoasa cremă de whisky și FINUL mousse au chocolat! Deliciul Cofetarului șef! Plăcere adultă pentru gusturi rafinate! Tortul stracciatella este gândit ca un răsafăț la început de primăvară pentru papilele gustative. Este un tort soins aduce PE farfuria ta celebrul rafale clasic, creat in frumosul oráš Bergamo DIN Italia încă DIN anii 60 ai secolului trecut. Chiar Dacă nu ai mai mâncat un délit straciatella pana acum, îmbinarea dintre Fior di Latte […] In orice laborator de cofetarie o sa intrati, o sa gasiti zeci de retete, sute de liste cu ingrédient si MII de Trucuri pentru deserturi reusite. Dintre toate, aici va oferim un clasic al cofetariei internationale: Tortul Opera. Un Desert MINUNAT, creat de cofetarul SEF al unei exclusiviste patiserii pariziene, un primit acest nume DIN […] Decorează tortul cu bezele. Mai simplu nici că se poate. IAR Dacă vrei să obții o comunitate de ștrumfi, atunci folosește bombonele, adaugă-le Ochi și înveselește-ți invitații! Pentru a face praline sau pentru acoperirea produse de patiserie este mai bine să utilizați ciocolata de înaltă calitate (32% minimum UNT de cacao) Tăiați produsul în bucăți MICI sau utilizare cuverturii sub forma de banuti, pentru a asigura o topire ideala. Evitati orice contact cu APA, ciocolata va deveni inaplicabilă. Umpleți vascheta DIN Otel inoxidabil Cu 2/3 DIN ciocolată taiata bucati sau banuti. Porniți Masina de topit ciocolata si stabiliti controlul temperaturii de topire, nu mai mult de 50 ° C. Când topiti couverture, asigurați-vă că Temperatura să nu depășească 45-50 ° C.

Cireașa de PE tort are și un sens propriu extrem de puternic. Încearcă să strecori cireșe PE tortul Care arată Anost și VEI observa cum se transformă imediat Într-un délit atrăgător.